За нас

Фирма „LZ-PROPERTY” ltd. е вече десет години на пазара за Недвижими имоти, и за тези десет години спечели доверието на много хора и в момента е една от водещите фирми в град Поморие.

Нашата фирма е основана от професионалисти с дългогодишен опит в продажбите на недвижими имоти, и се състои от хора, които обичат своята работа и дават всичко от себе си за благополучното финализиране на всеки един етап от работния процес.

Работата на фирмата е насочена главно по Южното ни Черноморие и по конкретно в гр. Поморие.

Екипът ни се състои само от опитни брокери и юристи с дългогодишен опит в  сферата на недвижимите имоти. Те  се заемат напълно с всички въпроси, свързани с продажбата на един апартамент, с покупката му, както на пазара на ново строителство така и на вторичния пазар на недвижими имоти.

Ние работим в пълно съответствие с българското законодателство, и нашата цел е прозрачност и законосъобразност на всички сделки. Със собствения си  пример и успешен опит в  оказването на брокерски услуги,  формираме един  цивилизован пазар на недвижими имоти в България. Пазар, основан  на почтеност, прозрачност и безупречно качество на брокерските услуги.

Ние акцентираме върху това, че щом веднъж се обърнете към нашата агенция за недвижими имоти, Вие непременно ще ни препоръчате на свои близки, приятели и колеги. И ние сме щастливи, че не сте сбъркали!

Според статистиката, повече от 85% от клиентите ни, се обръщат към нас в резултат на препоръки.

Най- добрата оценка за нашата работа – това е благодарността на Нашите клиенти.

Процес на избор и покупка на имот в агенция за недвижими имоти LZ-PROPERTY” ltd. :

Съветваме Ви да започнете избора си  на имот от полето за търсене на апартамент, намиращо се в дясно на началната ни страница. Всеки ден, от различни източници, ние събираме информация за всички обявени за продажба имоти в Поморие и в други градове и села по южното ни черноморие, за да можете самостоятелно да прецените ориентировъчната стойност на своя бъдещ имот, а не да разчитате  само на преценката на брокера, тъй като търсенето и вариантите на имотите тук на място се изменят постоянно.

1. Обаждате ни се на телефон +359/886236745 и си уговаряте среща с наш брокер в удобно за вас време.

2. Наш сътрудник ще отговори подробно на всичките ви въпроси, ще ви разкаже за нашата агенция и заедно  ще уточните  всички детайли.

3. Вашият брокер започва търсене на подходящ, според критериите Ви апартамент, прозвънява, води преговори и се договаря за оглед на апартаментите, които са ви харесали, а също така ви съпровожда при огледите.

4. Желаният апартамент е избран! Наш сътрудник се договаря с продавача на имота за условията за внасяне на капаро. До най- малки подробности и в най- кратки срокове проверяваме юридическата чистота и историята  на дадения имот.

5. По време на нотариалното изповядване на сделката , ние изцяло Ви представяме и защитаваме интересите Ви.

6. След необходимите регистрации на имота пред всички компетентни органи и служби- / регистър Булстат, данъчна служба и т.н./, ние ви поздравяваме с изгодната покупка на апартамент и винаги  сме готови да Ви помогнем отново!