Уникален, напълно обзаведен мезонет с потресаваща панорамна гледка море

Информация за имота:

Оферта №: 4087 | Цена: 350 000 EUR | Кв.м.: 312,00 | Стаи: 5 | Етаж: 6

Предлагаме ви уникален мезонет, в сграда, разположена на първа линия море, с потресаваща панорамна гледка. Сградата е въведена в експлоатация и е разположена в старата част на града. Апартаментът е напълно обзаведен със скъпа, много стилна,  модерна мебел  и оборудван с необходимата техника и електроуреди. Изключително подходящ вариант за любителите и ценителите  на лукса, комфорта и спокойствието. Предлага се във вида показан на снимките. Състои се от :

I-во ниво : дневна с кухня и трапезария, предверие (към спалнята и санитарния възел)  санитарен възел, спалня  , със самостоятелна баня , със санитарен възел и душ-кабина с хидромасажен панел , втора спалня , отделена от дневната с плъзгащи се огледални врати, тераса , обикаляща нивото от всички страни и осигуряваща изглед панорамен изглед във всички посоки.

II-ро ниво (до него се достига по вътрешна стълба от дневната, отделена с врата) : предверие , от което се влиза в спалнята и се излиза на просторна тераса , спалня с вана с джакузи , от която се влиза в баня , със санитарен възел и хидромасажна душ-кабина .

Осигурена е целогодишна климатизаця на жилището. Слънчеви батерии и бойлери осигуряват топла вода .

Параметри:

Обща площ- 312,00 кв.м.

Цена- 350 000 евро – ПРОДАДЕН